Ești aici: Home Fii serios Dă mai departe Merita incercat


Merita incercat

In general nu trimit mesaje de acest fel, dar acesta vine de la o foarte buna prietena a mea, avocata si mi se pare o ocazie interesanta. Ea pretinde ca va functiona si ca FUNCTIONEAZA !

La urma urmei, nu este nimic de pierdut ! Iata ce spune:

"Sunt avocata si cunosc legea.. Acesta este un lucru adevarat. Nu veti fi inselati. AOL si Intel isi vor tine promisiunile de frica de a nu fi dati in judecata si sa trebuiasca sa faca fata la o actiune judecatoreasca pentru multe milioane de dolari, la fel cum s-a intamplat in cazul Pepsi Cola contra General Electric, nu cu mult in urma.

Dragi prieteni, nu luati aceasta ca pe un lucru de nimic.

Bill Gates ESTE pe cale sa-si imparta averea. Daca nu luati in considerare aceasta propunere, ati putea regreta mai tarziu. Windows detine programul cel mai larg
utilizat.

Microsoft si AOL experimenteaza si trimit acest test prin mesaj electr. Cand trimiteti acesst mesajelectr prietenilor vostri, Microsoft poate afla daca sunteti utilizator de Microsoft Windows in decurs de 2 saptamani. Pentru fiecare persoana care va trimite acest mesaj Microsoft va plati 245 EURO. Pentru fiecare persoana careia i-ati trimis acest mesaj si care il va trimite altora, Microsoft va va plati 243 EURO.Pentru cea de-a treia persoana care-l va primi Microsoft va va plati 241 EURO. In 2 saptamani Microsoft va va contacta pentru confirmarea adresei Dvs. postale si va va trimite un cec.

Cu sinceritate, Gaitan Marius.

Contact:   0724114984; 0748591718;

Adress:    Str. Scheilor, Nr. 64, Codlea, Brasov ,  Romania .


Credeam ca este o pacaleala, dar dupa 2 saptamani de la pornirea acestui mesaj electronic si dupa ce l-am expediat, Microsoft m-a contactat ca sa-mi afle adresa postala si am primit un cec de 24.800 EURO. Trebuie sa raspundeti inainte ca acest test sa se incheie, daca cineva are mijloacele necesare ca sa intreprinda o asemenea actiune, acela este Bill Gates. Pentru el este o cheltuiala comerciala. Va rog sa trimiteti acest mesaj la cate persoane puteti.

Ar trebui sa primiti cel putin 10.....000 de EURO.. Noi n-am trimite acest mesaj daca n-am avea si noi de castigat.

Matusa unui bun prieten al meu care lucreaza la Intel a primit un cec de 4543 de EURO trimitand doar acest mesaj.

Asa cum v-am spus mai inainte, eu cunosc legea si este adevarat, Intel si AOL sunt in negociere pentru o fuziune prin care ei urmeaza sa devina cea mai
importanta companie din lume si pentru a fi siguri